Συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σας.

Χρειάζομαι πιστωτική κάρτα;

Για να ενοικιάσετε ένα όχημα από την εταιρία μας, χρειάζεται μια εγγύηση η οποία επιστρέφεται μετά την ομαλή παράδοση του οχήματος που έχετε παραλάβει. Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας καθώς και με μετρητά. Επιπλέον η αποπληρωμή του ποσού για την ενοικίαση γίνεται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω τραπεζικής κατάθεσης καθώς και με μετρητά κατά την παραλαβή του οχήματος.

Ποια έγγραφα χρειάζομαι;

Για την ενοικίαση οχήματος από την εταιρία μας, ο οδηγός υποχρεούται να έχει:

ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ: Ο οδηγός πρέπει να είναι από 21 ετών και άνω και να κατέχει άδεια οδήγησης τουλάχιστον επί ένα χρόνο. Η άδεια οδήγησής του να είναι Ελληνική, Ευρωπαϊκή (για τις χώρες της Ε.Ε) ή Διεθνής (για χώρες εκτός Ε.Ε.)

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

Μπορώ να ενοικιάσω ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο;

Τις περισσότερες φορές τα οχήματα που ενοικιάζετε είναι τα ίδια με αυτά της ιστοσελίδας. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως μια απρόοπτη βλάβη του συγκεκριμένου οχήματος, παραλαμβάνετε όμοιου τύπου όχημα.

Μέχρι πότε μπορώ να ακυρώσω την κράτησή μου;

Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να ακυρώσετε την κράτηση σας, παρακαλώ να μας ειδοποιήσετε έως και 48 ώρες πριν.

Μπορώ να παραδώσω το όχημα σε διαφορετικό σημείο από αυτό που το παρέλαβα;

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης του οχήματος που έχετε ενοικιάσει σε διαφορετικό σημείο, μόνο όμως κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Χρειάζεται κάποια εγγύηση;

Αναλόγως του οχήματος που θα επιλέξετε, καταβάλλετε μια εγγύηση για την διάρκεια που το ενοικιάζετε η οποία, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα όπως ατύχημα, επιστρέφεται στο 100%.